Rreth nesh

“Misioni ynë është të sjellim shijen autentike dhe mikpritjen e vërtetë shqiptare në Zvicër. Ne jemi të nderuar që kemi mundur të përfaqësojmë kulturën dhe bukurinë e kuzhinës sonë nëpërmjet Plisit”

Vizioni ynë – Një udhëtim në shpërndarjen e trashëgimisë dhe pasionit për kuzhinën shqiptare

Ne nuk e shërbejmë vetëm ushqim, ne ndajmë historinë, traditën, dhe pasionin tonë për kuzhinën shqiptare me secilin vizitor. I drejtuar me kujdes dhe dashuri nga pronarët tanë, Mirsad dhe Miribane, “Plisi” është një oaz ieautenticitetit shqiptar në zemër të Zvicrës. Me një fokus të vazhdueshëm në cilësinë, mikpritjen dhe promovimin e kulturës shqiptare, ne jemi krenarë të ofrojmë një përvojë unike gastronomike dhe një atmosferë të ngrohtë për të gjithë mysafirët tanë. Ju ftojmë të na njihni më mirë dhe të ndani pasionin tonë për ushqimin dhe kulturën shqiptare së bashku.

p
“Me gastronominë tuaj ju përmirësoni "City Center" disi të zymtë dhe me porcionet tuaja të lira dhe bujare ju jeni restoranti im i preferuar ballkanik. Dhe hej, kjo nuk është reklamë e fshehtë, ne nuk kemi një partneritet mediatik apo asgjë!”
Benjamin Rothschild