Kjo politikë e privatësisë u përditësua për herë të fundit më 11.10.2023.

Adresa jonë e internetit është: https://plisi.ch

1. Informacion i përgjithshëm

Operatorët e kësaj faqe interneti e marrin shumë seriozisht mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë konfidenciale.

Në përgjithësi është e mundur të përdorni faqen tonë të internetit pa dhënë asnjë të dhënë personale. Për sa i përket të dhënave personale (p.sh. emri, adresa ose adresat e postës elektronike) mblidhen në faqen tonë, kjo bëhet gjithmonë, për aq sa është e mundur, në baza vullnetare. Këto të dhëna nuk do t’u kalohen palëve të treta pa pëlqimin tuaj të shprehur.

Dëshirojmë të theksojmë se transmetimi i të dhënave përmes internetit (p.sh. kur komunikohet me email) mund të ketë boshllëqe sigurie. Mbrojtja e plotë e të dhënave nga aksesi nga palët e treta nuk është e mundur.

2. Cookies

Faqja jonë përdor të ashtuquajturat cookie. Cookies nuk shkaktojnë ndonjë dëm në kompjuterin tuaj dhe nuk përmbajnë viruse. Cookies shërbejnë për ta bërë ofertën tonë më miqësore, efektive dhe të sigurt për përdoruesit. Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj dhe që i ruan shfletuesi juaj.

Shumica e cookies që përdorim janë të ashtuquajturat “cookie sesioni”. Ato fshihen automatikisht pas vizitës suaj. Kuki të tjera mbeten të ruajtura në pajisjen tuaj derisa t’i fshini ato. Këto cookie na mundësojnë të njohim shfletuesin tuaj herën tjetër që ta vizitoni.

Ju mund ta vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që të jeni të informuar për vendosjen e cookies dhe të lejoni skedarët vetëm në raste individuale, të përjashtoni pranimin e cookies për raste të caktuara ose në përgjithësi dhe të aktivizoni fshirjen automatike të cookies kur mbyllni shfletuesin. Nëse cookie-t çaktivizohen, funksionaliteti i kësaj faqe interneti mund të kufizohet.

Cookies që janë të nevojshëm për të kryer procesin e komunikimit elektronik ose për të ofruar funksione të caktuara që ju kërkoni, ruhen në bazë të Nenit 6 Paragrafi 1 lit f GDPR. Operatori i faqes së internetit ka një interes legjitim në ruajtjen e cookies në mënyrë që të ofrojë shërbimet e tij në një mënyrë teknikisht pa gabime dhe të optimizuar. Nëse ruhen skedarë të tjerë cookie (p.sh. kuki për të analizuar sjelljen tuaj në surfim), ato do të trajtohen veçmas në këtë deklaratë për mbrojtjen e të dhënave.

3. SERVER-LOG-FILES

Ofruesi i faqeve mbledh dhe ruan automatikisht informacionin në të ashtuquajturat skedarë të regjistrimit të serverit, të cilat shfletuesi juaj na i transmeton automatikisht. Këto janë:

  • Lloji i shfletuesit/versioni i shfletuesit
  • Sistemi operativ i përdorur
  • Referrer URL
  • Emri i hostit të kompjuterit që hyn
  • Koha e kërkesës së serverit

Këto të dhëna nuk mund t’u caktohen personave të caktuar. Këto të dhëna nuk do të bashkohen me burime të tjera të dhënash. Ne rezervojmë të drejtën për t’i kontrolluar më pas këto të dhëna nëse marrim dijeni për indikacione konkrete të përdorimit të paligjshëm.

4. GOOGLE ANALYTICS

Kjo faqe interneti përdor Google Analytics, një shërbim analize ueb i ofruar nga Google Inc. (“Google”). Google Analytics përdor të ashtuquajturat “cookies”, skedarë teksti që ruhen në kompjuterin tuaj dhe që mundësojnë analizimin e përdorimit tuaj të faqes në internet. Informacioni i gjeneruar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti zakonisht transmetohet në një server të Google në SHBA dhe ruhet atje. Megjithatë, nëse anonimizimi i IP-së aktivizohet në këtë faqe interneti, adresa juaj IP do të shkurtohet paraprakisht nga Google brenda shteteve anëtare të Bashkimit Evropian ose në shtetet e tjera kontraktuese të Marrëveshjes për Zonën Ekonomike Evropiane. Vetëm në raste të jashtëzakonshme adresa e plotë IP do të transmetohet në një server të Google në SHBA dhe do të shkurtohet atje. Në emër të operatorit të kësaj faqeje interneti, Google do ta përdorë këtë informacion për të vlerësuar përdorimin tuaj të faqes së internetit, për të përpiluar raporte mbi aktivitetin e faqes në internet dhe për të ofruar shërbime të tjera në lidhje me aktivitetin e faqes në internet dhe përdorimin e internetit për operatorin e sajtit. Adresa IP e transmetuar nga shfletuesi juaj si pjesë e Google Analytics nuk është e kombinuar me të dhëna të tjera të Google. Ju mund të parandaloni ruajtjen e cookies duke vendosur programin e shfletuesit tuaj në përputhje me rrethanat; Megjithatë, dëshirojmë të theksojmë se në këtë rast mund të mos jeni në gjendje të përdorni të gjitha funksionet e kësaj faqe interneti në masën e tyre të plotë. Ju gjithashtu mund të parandaloni mbledhjen e të dhënave të krijuara nga cookie dhe që lidhen me përdorimin tuaj të faqes së internetit (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout ) shkarkoni dhe instaloni shtojcën e disponueshme të shfletuesit. http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. GOOGLE MAP

Kjo faqe interneti mund të përdorë produktin e Google Maps nga Google Inc. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni mbledhjen, përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mbledhura automatikisht nga Google Inc, përfaqësuesit e saj dhe palët e treta. Kushtet e përdorimit të Google Maps mund të gjenden nën “Kushtet e përdorimit të Google Maps”.

6. FORMULARI I KONTAKTIT

Nëse faqja e internetit ofron një formular kontakti dhe nëse na dërgoni pyetje nëpërmjet këtij formulari të kontaktit, të dhënat tuaja nga formulari i kërkesës, duke përfshirë detajet e kontaktit që keni dhënë atje, do të ruhen nga ne për qëllime të përpunimit të kërkesës dhe në rast të pyetjet vijuese. Ne nuk do t’i kalojmë këto të dhëna pa pëlqimin tuaj dhe do të trajtohemi në mënyrë konfidenciale.

7. INFORMACION, FSHIJE DHE BLLOKIM

Ju do të merrni informacion në lidhje me të dhënat personale që kemi ruajtur për ju, si dhe origjinën, marrësin dhe qëllimin e mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që të dhënat tuaja të korrigjohen, bllokohen ose fshihen. Nga kjo përjashtohen të dhënat që ruhen për shkak të rregulloreve ligjore ose që kërkohen për transaksione të rregullta biznesi. Në mënyrë që një bllokim i të dhënave të mund të zbatohet në çdo kohë, të dhënat mund të mbahen në një skedar bllokimi për qëllime kontrolli nëse është e nevojshme. Nëse të dhënat nuk mblidhen nga një kërkesë ligjore për arkivim, ne do t’i fshijmë të dhënat tuaja me kërkesën tuaj. Nëse zbatohet kërkesa për arkivim, ne do të bllokojmë të dhënat tuaja. Për të gjitha pyetjet dhe shqetësimet në lidhje me korrigjimin,